Lazer & Co

Veilige en pijnloze laserontharing

Voor de permanente ontharing kozen we ervoor om samen te werken met Lazer & Co. Sinds 2012 zijn zij gespecialiseerd in permanente laserepilatie op locatie.

Om steeds de beste kwaliteit en resultaten te kunnen garanderen, werken ze uitsluitend met de allernieuwste, medische apparatuur. Momenteel is dat de Triple band laser.

Triple Band of Triple wave staat voor drie verschillende lasers in 1 toestel, zijnde: de Diode-, de Alexandrite- en de Yaglaser. Deze laser heeft drie verschillende, zuivere golflengtes, een ijsgekoelde laserkop en de Fast Hair Removal Modus.

Hierdoor is het mogelijk om alle huid-en haartypes zeer snel, accuraat, efficiënt en nagenoeg pijnloos te behandelen. Deze medische laser behandelt naast donkere haren ook succesvol blonde, rode en fijne haren. Donkere huiden kunnen eveneens snel en grondig permanent geëpileerd worden.

Plan je afspraak HIER in, bij de eerste afspraak heb je altijd recht op een intakegesprek met testsessie.

Hoe werkt het?

Het handstuk van de Laser&Co triple Band Laser geeft een laserstraal af die warmte genereert.
Deze warmte wordt getransporteerd via de melanine van het haartje naar de haarwortel.
Op deze manier wordt de haarwortel vernietigd en zal er geen nieuw haartje meer gevormd worden.

De laserkop is ijsgekoeld en glijdt over de huid via de Fast Hair Removal techniek, hierdoor is deze behandeling nagenoeg pijnloos.
Bovendien zorgt deze techniek ervoor dat de behandeling zeer snel en efficiënt kan verlopen.

werkt voor alle huid-en haartypes

Dankzij de werking van de drie verschillende lasers, kunnen alle huid-en haartypes met succes behandeld worden. Enkel witte haren kunnen wegens het gebrek aan melanine niet behandeld worden.

Korte en accurate behandelingstijd

Dankzij de Fast Hair Removal modus is een veel kortere behandelingstijd mogelijk. Op die manier kunnen er verschillende zones tijdens 1 sessie behandeld worden.

Maak HIER een afspraak voor een gratis intakegesprek met testsessie!

 

© 2019 - 2023 dropsofnature | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel