ABCDEF:

Rainpharma ontwikkelde een stappenplan voor het gelaat. In maximaal 6 stapjes tover je een gezonde, mooie huid tevoorschijn die perfect in balans is. Je gebruikt de producten volgens het alfabet, van A tot F. De eerste letter van de naam verraadt de volgorde. De producten zijn geschikt voor elk huidtype, maar voor specifieke noden voegden we een paar extraatjes toe.

Face Specials:

Heeft je huid zo nu en dan nood aan een extraatje of een specifieke verzoging? Daarvoor ontwikkelde we aanvullingen en alternatieven op het stappenplan. Ook hier verraadt de eerste letter van de naam de plaats in het ritueel. Zo is de Advanced Precleanser een prima alternatief voor Amazing Oil Cleanser als je waterproof make-up gebruikt.

Treatments:

Rainpharma Treatments zijn intensieve natuurlijke verzorgingen die specifieke huidproblemen aanpakken. Ze vormen een tijdelijke en doelgerichte aanvulling op je dagelijkse verzorgingsritueel. Je gebruikt ze dus gedurende een bepaalde periode, naast het gewone A tot F stappenplan.

Broccoli:

Broccoli is een echte superfood en ook voor je huid en je haar heeft deze groene superheld heel wat in zijn mars. De geur van Broccolizaad is niet de meest verleidelijke, maar dit wordt gelukkig ruimschoots gecompenseerd door de uitzonderlijke krachten. Zie je dus wel dat mama altijd gelijk heeft: Broccoli is goed voor je!

 

per pagina
    1 - 18 van 23 resultaten
  • 1
  • 2
© 2019 - 2024 dropsofnature | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel