Back on Track

Plaats je gezondheid voorop en ga voor een gezonde levensstijl.

Back on track is een kort programma om jou weer helemaal op de rails te krijgen en de beste versie van jezelf te worden.

 

Heel het jaar door kan je bij ons je eigen Back on Track programma opstarten met persoonlijke begeleiding, enkele keren per jaar starten we in groep.

Wat meer info...

Tijdens de Back on Track volgen we twee weken het Smart Nutrition Project . Dit is een slim en kort programma dat je laat bruisen van energie, je huid doet stralen en je fitter en lichter laat voelen. Gezonde, onbewerkte voeding vormt de basis van jouw nieuwe levensstijl. In combinatie met enkele RainPharma hulpmiddeltjes wordt het een pak makkelijker én efficiënter om je doel waar te maken. Alles wat je nodig hebt om te starten, vind je in de Smart Nutrition Box. 

Samen is zoveel leuker en makkelijker dan alleen. Kom bij ons langs en doe in groep mee aan de uitdaging. Je deelt ervaringen, tips én aanmoedigingen met elkaar. Zo ga je minstens 2 weken lang voor een of twee kilootjes minder, een pak meer energie en een stralende huid. Om het wat makkelijker te maken krijg je van ons een hele hoop simpele recepten die perfect bij je nieuwe gezonde eetstijl passen.

Stoppen na 2 weken? Waarom zou je stoppen met een gezonde eetstijl? Wij gaan je helpen om deze gezonde gewoontes te behouden en zo een mooie balans te vinden.

Nood aan meer?

Heb je nood aan een fundamentele verandering en wil je het roer helemaal omgooien? Dan is het Balance Program jou op het lijf geschreven. In tegenstelling tot het Smart Nutrition Project, volg je het Balance Program onder constante professionele en individuele begeleiding van ons. Het is een intensiever programma, met meer regeltjes en restricties maar je streeft natuurlijk naar een meer uitgesproken resultaat. 

Om te starten maak je een afspraak bij ons. Je kan een gratis en vrijblijvend gezondheidsgesprek aanvragen of meteen een intakegesprek reserveren. 

Of je nu gaat voor het Smart Nutrition Project of het Balance Program, wij staan altijd voor je klaar! Samen gaan we voor de beste versie van jezelf. 

Proficiat alvast met jouw nieuwe start!

 

© 2019 - 2024 dropsofnature | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel