Gezondheidsbegeleiding.

Het speelt al lang in je hoofd, je wil van die extra kilo’s af. Iedere poging die je onderneemt zet je uiteindelijk terug op nul. Frustrerend waarbij je een machteloos gevoel ervaart.

Laat je begeleiden! Zorg voor die stok achter de deur en maak gebruik van handige hulpmiddeltjes die het allemaal iets eenvoudiger maken. Jij en jij alleen moet het waarmaken maar als we het samen doen sta je sterker! Het is geen crashdieet maar we gaan afslanken op een verantwoorde manier met blijvend resultaat.

Stap 1: Plan een gratis gezondheidsgesprek bij ons in, bekijk HIER wat dit gesprek inhoud.


Wij bieden 3 mogelijkheden aan.

Het Balance Program

Met het Balance Program begeleiden we ondertussen al meer dan 3 jaar mensen naar een nieuwe versie van zichzelf. Het is een programma waar je gewicht mee verliest, en het is ook veel meer dan dat. Het is een totaalaanpak, met langetermijnvisie waarbij gezondheid en bewustwording centraal staat. We streven niet naar een zo laag mogelijk gewicht, wel naar een idealer gewicht voor jou. 

Het Balance program is een programma met een eenvoudige maar rake filosofie dat een efficiënte en motiverende start combineert met een doordachte en haalbare langetermijnvisie.

De RainPharma shakes spelen daarbij een belangrijke rol. Het zijn geen snelle vervangmaaltijden maar handige hulpmiddeltjes op weg naar een gezond eetpatroon. Ze bevatten enkel de meest kwalitatieve eiwitten, zonder caseïne en gluten, zonder bewaarmiddelen of kunstmatige kleurstoffen en meestal zonder zoetstof of met stevia.

Een nieuwe gezonde start

Vanaf dag één kozen we ervoor om voluit in te zetten op pure onbewerkte voeding. Om het keto-proces op gang te brengen, waarbij je lichaam zijn eigen vetten aanspreekt voor energie, moeten we koolhydraten schrappen en dus ook fruit.

Gelukkig zijn de mogelijkheden op je bord nog steeds eindeloos. Je maaltijden bestaan uit een kleurrijke waaier aan groenten en andere pure voeding. Eiwitten – zowel uit “echte” voeding als uit onze shakes - beschermen je spiermassa en behoeden je voor een jojo-effect. Onze kwalitatieve voedingssupplementen zetten de kroon op het werk.

Het Balance Program als anti-dieet

We geven graag toe dat een afslankingsdieet volgen niet ideaal is. Er simpelweg een gezonde levensstijl op na houden, waarbij pure voeding en voldoende beweging centraal staan, is sowieso beter. Helaas is het niet altijd en voor iedereen even makkelijk om de kilo’s onder controle te houden. Genetische aanleg speelt een rol, maar soms weten mensen gewoon niet waar ze moeten beginnen of vinden ze moeilijk de motivatie.

Door gezonde onbewerkte voeding te eten en tegelijk je spiermassa te beschermen met kwalitatieve shakes, zal je snel gewicht verliezen. Maar dat is natuurlijk nog geen garantie dat de kilo’s die je kwijtspeelt er ook af blijven.

Voor een langdurig resultaat, is een gedragsverandering én tijd nodig. Dat begint met je oude eetgewoonten onder de loep te nemen en bereid te zijn daar ook écht iets aan te veranderen, maar ook met nieuwsgierig te zijn naar eten, naar de samenstelling van voeding en wat dat allemaal met ons lichaam doet.

Een motiverende start naar een langdurig resultaat

Deel 1, “de afslankingsperiode”, is te verwaarlozen in tijd, maar zorgt voor een motiverende start. Jouw positieve keuze naar een optimaal gewicht wordt snel beloond met een mooi resultaat. Daarna begint het echte werk. Afvallen kan vrij eenvoudig zijn, maar je nieuwe gewicht behouden vergt een ander soort inspanning.

Na de afslankingsperiode volgen “de verzilveringsperiode” (deel 2) en “de regel van twee” (deel 3). Meer dan 80% van het programma bestaat uit het aanleren en het volhouden van jouw nieuwe gewoontes. Dat bewustwordingsproces is het grootste deel van het werk én de sleutel tot succes. Stap voor stap leer je de voordelen inzien van een gezonde levensstijl. Je zal jouw ideaal gewicht bereiken en behouden, maar ook vitaler en fitter in het leven staan.

Wil je graag meer weten? We nodigen je graag uit op een gratis gezondheidsgesprek. Plan je gesprek HIER in of bel ons op 0498/189449 - 0474/839313


Smart Nutrition Project:

Bij deze box gaan we even resetten en de slechte eetgewoontes doorbreken.

Hoe doen we dat? Bij aankoop van de Smart Nutrition Project geven we je advies over hoe je dit traject doorloopt.

Heel het jaar door starten we individuele trajecten op, enkele keren per jaar gaan we ervoor in groep. In onze maatschappij is het heel moeilijk geworden om te weten wat nu gezond of niet is. Daarom kan je steeds met al je vragen bij ons terecht tijdens je traject. Om het je nog makkelijker te maken ontvang je een heel deel lekkere en simpele recepten die perfect binnen het project passen.

Wij leren je wat gezonde voeding is zodat jij je levenstijl kan aanpassen. Dit is de enige weg naar blijvende resultaten!

Om de 2 weken nodigen we je graag uit op een weegmomenten en evaluatie. Dit om een stok achter de deur te hebben voor jezelf omdat we toch merken dat dit erg helpend kan zijn voor een beter resultaat. Deze momenten zijn tijdens het traject steeds gratis.

(Wij werken met een Tanita weegschaal die je mooie grafieken geeft van je progressie)

Wil je graag meer weten? We nodigen je graag uit op een gratis gezondheidsgesprek. Plan je gesprek HIER in of bel ons op 0498/189449 - 0474/839313

Geavanceerde analyse van jouw suikerverwerking

Van Vroeger naar nu:

Doorheen de menselijke evolutie zijn suikers van levensbelang geweest. Ons lichaam werd erop getraind om elk jaar in de zomer, toen er veel fruit en suiker beschikbaar was, deze snel in lichaamsvet om te zetten. Zo konden we de harde winters overleven.

Omdat er de dag van vandaag ALTIJD suikers beschikbaar zijn, is deze lichaamsfunctie helaas meer een last dan een deugd geworden.

De inzichten die de analyse te bieden heeft:

Via de suikeranalyse met behulp van een suiker sensor wordt jouw bloedsuikerspiegel op een continue manier gemeten. Dit zorgt voor unieke, gepersonaliseerde inzichten zoals:

 • voeding: Kom te weten wat jouw unieke reactie is op verschillende voedingsstoffen en hoeveel koolhydraten en suikers jij kan eten.
 • sport & beweging: Kom te weten hoe je je vetverbranding kan verbeteren, door je te focussen op je sportintensiteit maar ook voeding voor en na je inspanning.
 • Kom te weten welke impact suiker, stress en slaap hebben op je energiebalans en hoe je dit kan verbeteren.

Wat je bij jouw analyse mag verwachten:

 • Unieke inzichten over hoe jouw lichaam suiker en koolhydraten verwerkt.
 • Een professionele interpretatie en uitleg.
 • Een gepersonaliseerd voedingsplan, en bruikbare tips om in de praktijk mee aan de slag te gaan.

Hoe verloopt het traject:

 • Wij brengen je suiker sensor aan en geven je praktische tips om te starten.
 • Via een app op je gsm geef jij je dagdagelijks voedingspatroon in.
 • Vanuit deze gegevens geven wij advies om gezonde veranderingen door te voeren.
 • De impact van deze adviesen analyseren we samen opnieuw.
 • Dit traject duurt 2 weken, zolang blijft de suiker sensor ook actief.

Wil je hier graag meer over weten?  

We nodigen je graag uit op een gratis gezondheidsgesprek. Plan je gesprek HIER in of bel ons op 0498/189449 - 0474/839313

Of mail naar info@dropsofnature.be.

© 2019 - 2024 dropsofnature | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel