Heliocare® staat voor een uitgebreid assortiment zonnebeschermingsproducten aangepast aan elk huidtype of huidprobleem. De doeltreffende werking van de producten werd overigens wetenschappelijk bewezen. Dat is van essentieel belang voor alle huidtypes, en zeker voor de gevoelige huid of de huid die geen zon verdraagt.

In de producten voor uitwendig gebruik werd Fernblock® gecombineerd met de nieuwste zonnefilters, antioxidanten en herstellende ingrediënten om de huid optimaal te beschermen tegen schadelijke zonnestralen.

Dankzij Heliocare kan jij op een verantwoordelijke manier genieten van de zon!


Fernblock?

De essentie van het Heliocare® gamma is de Fernblock® technologie, waarin een gestandaardiseerd extract van Polypodium leucotomos werd verwerkt.

De exclusieve Fernblock® technologie is het resultaat van gemeenschappelijk onderzoek door Cantabria Labs en Dr. Fitzpatrick van Harvard University (Harvard Medical School) naar de ontwikkeling van een doeltreffende zonnebescherming.

De ontwikkeling van de producten zelfs is dan weer het resultaat van een samenwerking tussen de grootste internationale experts op het vlak van zonnebescherming en biologie.

© 2019 - 2024 dropsofnature | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel