Dieetbegeleiding.

Het speelt al lang in je hoofd, je wil van die extra kilo’s af. Iedere poging die je onderneemt zet je uiteindelijk terug op nul. Frustrerend waarbij je een machteloos gevoel ervaart.

Laat je begeleiden! Zorg voor die stok achter de deur en maak gebruik van handige hulpmiddeltjes die het allemaal iets eenvoudiger maken. Jij en jij alleen moet het waarmaken maar als we het samen doen sta je sterker! Het is geen crashdieet maar we gaan afslanken op een verantwoorde manier met blijvend resultaat.

Wij bieden 2 mogelijkheden aan.

 

De Balance Box: Hier plannen we eerst een intake gesprek en overlopen we de 3 fases van het dieet. Ben je hierna overtuigd en wil je je overgewicht grondig aanpakken dan gaan we aan de slag. Als je kiest voor deze Balance Box begeleiden we je anderhalf jaar lang gratis naar een betere, energieke en lichtere versie van jezelf!

 

Smart Nutrition Project: Bij deze box gaan we even resetten en de slechte eetgewoontes doorbreken. We gaan ons lichaam even detoxen. Hoe doen we dat? Bij aankoop van de Smart Nutrition Project geven we je advies over hoe je dit traject doorloopt.

Je kan deelnemen aan onze Whats App groep waarin we elkaar motiveren, tips geven en steunen en je ontvangt recepten die je helpen om een juiste start te nemen.

Ook bestaat er de mogelijkheid tot weegmomenten om een stok achter de deur te hebben voor jezelf omdat we toch merken dat dit erg helpend kan zijn voor een beter resultaat. Dit is een kort moment van 10 min en is gratis.

Wij werken met een Tanita weegschaal die je mooie grafieken geeft van je progressie.

 

Wil je graag een afspraak in Genk, bel dan even naar 0474/839313

Wil je graag een afspraak in Peer, bel dan even naar 0498/189449

Of mail naar info@dropsofnature.be.

© 2019 - 2022 dropsofnature | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel