Schrijf je snel HIER in voor je gratis make-up touch up door de visagiste van Cent pur Cent.

-> Klik in de agenda op Cent pur Cent en scrol verder naar de behandeling:

Opening 30/9 Touch-Up visagiste CPC.

 


 

Feurig, licht & fit.

2023

Fleurig, licht en fit het nieuwe jaar aanvangen, een stralende huid, en een pak meer energie. Snakt jouw lichaam ook naar een nieuwe start maar vind je het moeilijk om eraan te beginnen? Laten we er samen voor gaan tijdens de Fleurig Licht & Fit Challenge!

 

Heel het jaar door kan je bij ons je eigen Fleurig Licht & Fit Challenge opstarten met persoonlijke begeleiding enkele keren per jaar starten we in groep (17 april is het weeer zover!).

Wat meer info...

Het Smart Nutrition Project is een slim en kort programma dat je laat bruisen van energie, je huid doet stralen en je fitter en lichter laat voelen. Gezonde, onbewerkte voeding vormt de basis van jouw nieuwe levensstijl. In combinatie met enkele RainPharma hulpmiddeltjes wordt het een pak makkelijker én efficiënter om je doel waar te maken. Alles wat je nodig hebt om te starten, vind je in de Smart Nutrition Box. 

Samen is zoveel leuker en makkelijker dan alleen. Kom bij ons langs en doe in groep mee aan de uitdaging. Je deelt ervaringen, tips én aanmoedigingen met elkaar. Zo ga je minstens 2 weken lang voor een of twee kilootjes minder, een pak meer energie en een stralende huid. Om het wat makkelijker te maken krijg je van ons een hele hoop simpele recepten die perfect bij je nieuwe gezonde eetstijl passen.

Stoppen na 2 weken? Waarom zou je stoppen met een gezonde eetstijl? Wij gaan je helpen om deze gezonde gewoontes te behouden en zo een mooie balans te vinden.

Nood aan meer?

Heb je nood aan een fundamentele verandering en wil je het roer helemaal omgooien? Dan is het Balance Program jou op het lijf geschreven. In tegenstelling tot het Smart Nutrition Project, volg je het Balance Program onder constante professionele en individuele begeleiding van ons. Het is een intensiever programma, met meer regeltjes en restricties maar je streeft natuurlijk naar een meer uitgesproken resultaat. 

Om te starten maak je een afspraak bij ons. Je kan een gratis en vrijblijvend gezondheidsgesprek aanvragen of meteen een intakegesprek reserveren. 

Of je nu gaat voor het Smart Nutrition Project of het Balance Program, wij staan altijd voor je klaar! Samen gaan we voor de beste versie van jezelf. 

Proficiat alvast met jouw nieuwe start!

De Proef Box

Van 10 april tot en met 1 mei is deze box aan de helft van de prijs! Scoor deze box voor 24.95€ ipv 49.95€ en doe mee met onze Fleurig, licht en fit challenge.

Een gezonde levensstijl staat centraal, met pure voeding, voldoende beweging en een goede nachtrust. De Proef box is jouw basis voor een nieuw begin. 16 heerlijke eiwitrijke tussendoortjes en een kookboek vol gezonde, culinaire inspiratie.

© 2019 - 2023 dropsofnature | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel